Ett byggföretag i Uppsala

I den här bloggen har jag många läsare som hör av sig och tycker att det vore bra om jag ville skriva fler inlägg om de olika företag som varit involverade i renoveringen av min villa. Det är jättebra att ni är intresserade, för är det någon som haft kontakt med många olika företag, både bra och dåliga, så är det jag. Alla ni som planerar olika projekt inom bygg i Uppsala med omnejd, kommer säkerligen att bli lika nöjda som jag, om ni väljer att anlita er av ett företag som heter Örkulla Bygg & Fastighetsservice. 

 

Jag har fått god hjälp av det här företaget vid några tillfällen och alltid blivit lika nöjd. Jag tror att det här företaget kan vara intressant för er då de har så många olika saker de kan hjälpa till inom. Jag blev själv rekommenderad det här företaget av en arbetskamrat för några år sedan, och jag är så glad över att jag tog honom på orden och bestämde mig för att låta Örkulla Bygg & Fastighetsskötsel komma hit. Den gången för att lägga nya golv och tilläggsisolera. Nu senast var de här och bytte ut mina gamla fönster till mer energibesparande treglasfönster. Andra saker de kan hjälpa till med är kakel, klinkers, murning, målning och tapetsering, ja de kan faktiskt hjälpa till med det allra mesta inom bygg i Uppsala med omnejd. De duktiga hantverkarna har sett till att ge mig de resultat jag ville ha, och tack vare ROT-avdraget har det inte kostat så mycket. Till skillnad från vissa andra företag som lovat runt och hållit tunt, gäller detta verkligen inte för Örkulla Bygg & Fastighetsskötsel. Jag avslutar det här inlägget med en uppmaning till er att gå in på deras hemsida. Där finner ni ett kontaktformulär som ni kan skicka in och ställa era frågor.  

Du gillar kanske också...